top of page

Beth Hart - US

Aktualizováno: 13. 12. 2023

14.11.2024, O2 universum


Drsná, divoká, nezaměnitelná... bluesrocková zpěvačka Beth Hart se vrací!

 NOVÝ TERMÍN KONCERTU BETH HART


Milí přátelé, máme pro vás skvělou zprávu. Podařilo se nám domluvit nový termín koncertu americké zpěvačky Beth Hart - 14. listopadu 2024, opět v prostoru O2 universum. Vstupenky zakoupené na původní letošní termín zůstávají automaticky v platnosti i na příští rok, nemusíte je nikde jakkoliv měnit. Velmi se omlouváme za vzniklé komplikace. Jako poděkování za vaši trpělivost si vám dovolujeme nabídnout slevu 15 % na vstupné na koncerty, které pořádáme v roce 2024. Stačí si vybrat na www.livermusic.cz a napsat nám e-mail s heslem BH2024 na klub@livermusic.cz. Děkujeme za pochopení a těšíme se příští rok u skvělého blues na shledanou.

Tým Liver Music







Praha, 5. prosince 2022 - Beth Hart, jedna z nejlepších současných bluesrockových zpěvaček, držitelka cen Blues Music Awards a nominace na Grammy, se po několika tuzemských vyprodaných koncertech vrátí do pražského O2 universa.


Beth Hart vydala letos v únoru své zatím poslední album A Tribute To Led Zeppelin, na kterém osobitými zpracováními slavných hitů vzdala poctu kapele Led Zeppelin. Velký ohlas vzbudila také její předchozí studiová deska z roku 2019 nazvaná War In My Mind.


Beth Hart je považována za jednu z nejtalentovanějších zpěvaček své generace. Vyprodala turné po celém světě včetně koncertů ve slavných sálech jako Ryman Auditorium Nashvillu, Royal Albert Hall v Londýně nebo Ziggo Dome v Amsterdamu. Na vrchol bluesové hitparády Billboardu se dostala šestkrát, za své desky získala dvakrát platinovou desku a její alba se v Evropě dostaly několikrát do Top 10.

*Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketmaster.


*Koncert pořádá v rámci série Prague International Bluenight agentura Liver Music.


*Více informací na www.livermusic.cz.




Beth Hart - Caught Out In The Rain (Live At The Royal Albert Hall) 2018: https://www.youtube.com/watch?v=lzdJf7Hqttk


Beth Hart - Bad Woman Blues (Official Music Video): https://www.youtube.com/watch?v=qiRiPtg9EFk



bottom of page